dimecres, 9 de desembre del 2015

CAMPANYA DE SOLIDARITAT AMB EL POBLE SIRIÀ

Divendres 11 de desembre a les 19:00 hores a la sala de conferències del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa (C/Dolores Ibarruri, 45-47, El Prat) durem a terme un acte solidari amb el poble sirià que inclourà:
 - Xerrada-debat amb Cristina Mas (periodista, militant de Lluita Internacionalista i membre del Comitè Català de Suport al Poble Sirià ) i un/a membre de la Comunitat Siriana a Catalunya. Debatrem sobre la situació a Síria i els seus orígens i conseqüències (crisi de refugiats, ISIS, etc.).


- Recollida de productes de primera necessitat (al cartell es detallen els productes que es poden portar) que es faran arribar a la població que es troba l'interior de Síria. Adjuntem una carta que dóna detalls de com s'està duent a terme aquesta campanya d'ajuda humanitària. 



A més de l'acte solidari de divendres, també són punts de recollida al Prat fins el dia 10 de desembre: 
COA La Llavor: (C/Penedès, 2, dilluns i dijous de 19 a 21h i dies amb activitats programades. 
AVV Sant Jordi Ribera Baixa: (oficina del Centre Cívic. Dimarts de 10 a 12 h i Dijous de 18 a 20 h)
Escola Josep Tarradellas: (horari escolar)


Esperem que les xerrades i la campanya humanitària que s'estan duent a terme a diferents poblacions generin i ampliin la consciència social sobre la situació que pateixen tant els milions de persones que han hagut de marxar de Síria com les que encara es troben allà. Esperem també que aquestes i d'altres iniciatives solidàries puguin comptar amb la participació, continuïtat i dimensió necessàries per poder generar el veritable ajut que tantíssim necessita el poble sirià. 


Us animem a participar-hi i a fer-ne difusió!
Rebeu una cordial salutació!



Alternativa d'Esquerres El Prat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada