dijous, 20 de novembre del 2014

L'AE-EP CONTRA EL DESALLOTJAMENT DEL C.O.A. “LA LLAVOR”





Des de l'Alternativa d'Esquerres El Prat manifestem el nostre total rebuig al procediment iniciant per desallotjar el Casal Okupat Autogestionat La Llavor. Es sorprenent la velocitat amb la qual s'estan produint els tràmits jurídics en comparació al temps que es triga habitualment quan el gran empresari o el terratinent és el denunciat i no el denunciant. També sorprèn el poc temps que triga a denunciar l'ocupació de l'espai el propietari legal, de la poderosa família burgesa barcelonina dels Bertrand, que mai n'ha fet ús i que el té abandonat des de fa quinze anys amb el deteriorament que això genera.

El que cada cop sorprèn menys és veure la doble cara d'ICV-EUiA que, mentre en alguns llocs “defensa el reaprofitament de solars abandonats per convertir-los en espais d’ús social pel barri” http://www.iniciativa.cat/girona/news/43176, o “participa en la festa contra el desallotjament de la nau de Puigcerdà” http://www.iniciativa.cat/bcn/news/45552, al Prat, a on governa, no és capaç ni de defensar un projecte que ja està en marxa com La Llavor i guarda silenci, com la resta de partits al ple municipal, quan els i les afectades denuncien la situació davant d'ells.

Els i les persones que han okupat aquest espai l'han netejat, han treballat en la millora de les seves condicions i li estan donant un ús social i cultural. I en aquesta cadena de despropòsits, molt ens temem que si es produeix el desallotjament de la Llavor, sigui per tornar a deixar l'espai abandonat.

Aquesta situació es dóna en un context en el qual ni es cedeixen, ni es faciliten espais veritablement autogestionats ni es resol un dels problemes més vergonyosos que tenim actualment i del qual El Prat no n'és cap excepció: la coexistència de persones sense lloc a on viure o que es veuen forçades a compartir espais en condicions lamentables i d'habitatges i espais abandonats, propietat de bancs i d'especuladors que no en treuen més profit que, de vegades, beneficis econòmics.

Tot el nostre suport als i les companyes que okupen el COA La Llavor i a la lluita contra el seu desallotjament.


NO AL DESALLOTJAMENT DE LA LLAVOR!
ESPAIS AUTOGESTIONATS I AMB CONTROL SOCIAL!

ÚS SOCIAL DELS SOLARS I DELS IMMOBLES ABANDONATS!




El Prat de Llobregat, novembre de 2014

Alternativa d’Esquerres El Prat (AE-EP

Versió PDF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada