dijous, 21 de maig del 2015

RAONS PER DEMANAR-VOS EL VOT A L' ALTERNATIVA D'ESQUERRES EL PRAT


El proper 24 de maig a les eleccions locals a l'Ajuntament del Prat hi haurà 10 opcions a votar, algunes de les quals amb plantejaments molt diferents i unes altres que poden resultar més semblants. Des de l'Alternativa d'Esquerres us donem algunes raons per les quals us demanem el vot per la nostra candidatura: 

- Portem uns quants anys lluitant. Alguns ens vam conèixer amb el 15M, d'altres a les lluites d'ensenyament o contra les retallades en sanitat que van esdevenir la plataforma El Prat contra les retallades. Hem lluitat, lluitem i seguirem lluitant. Ara, a més de fer-ho al carrer, volem també fer entrar la lluita a l'Ajuntament. Veure video. 


- Les lluites dels i les treballadores són també la nostra lluita. Vam ajudar en tot el que vam poder als i les treballadores de Panrico i ara estem mirant de fer el mateix amb els i les vaguistes de Movistar.

- No som de cap partit gran, no tenim al darrera cap marca mediàtica, ni ens financia cap banc ni cap empresa. Això limita els pressupostos però també ens permet no estar sotmesses a interessos externs. Tampoc no som, ni volem ser, ni volem polítics professionals. Plantegem la reducció de sous de càrrecs electes al nivell de la resta de treballadors, limitació de mandats i opció a la revocació. Volem que les decisions es prenguin de la forma més àmplia possible.

- Portem més d'un any construïnt aquesta candidatura amb ASSEMBLEES OBERTES, des de baix. Entre totes ho fem tot. No creiem en els personalismes ni en individus que salvaran a la resta. Els canvis els hem de fer nosaltres mateixes de la forma més col·lectiva i participativa possible.

- Estem convençudes que cal al Prat una alternativa des de l'esquerra a les polítiques d'ICV. I creiem que les nostres propostes suposarien una millora palpable de les condicions de vida dels i les treballadores. Nosaltres no plantegem ambigüitats, especifiquem d'on treiem els diners per fer el que proposem. Ho diem ben clarament: van abans els i les treballadores que les grans empreses i els bancs. Veure programa desevolupat i/o síntesi.

- Més enllà de l'àmbit municipal, estem treballant amb la CUP i amb d'altres organitzacions en l'articulació d'una candidatura àmplia i de ruptura per les properes eleccions catalanes. Però també cal tenir prou forces i organitzar-nos al municipi. Ho pensem continuar fent més enllà del 24M i us animem a que també hi participeu!

Al carrer segur que lluitarem. Però volem ficar també la lluita l'Ajuntament! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada