dilluns, 23 de març del 2015

ASSEMBLEA OBERTA AL BAIX LLOBREGAT DE CONSTRUCCIÓ D'UNA CANDIDATURA PER LA RUPTURA A LES ELECCIONS CATALANES


Des de fa uns mesos la CUP juntament diveres organitzacions i col·lectius anticapitalistes, independentistes, ecologistes i municipalistes, entre les quals estem l'Alternativa d'Esquerres El Prat, treballem per articular una candidatura àmplia i de Ruptura per a les properes eleccions catalanes del 27 de setembre. Trobareu més informació a https://perlaruptura.wordpress.com.


Aquest procés arriba a la segona ronda d'Assemblees Obertes entre les quals és durà a terme l'Assemblea Territorial Oberta del Baix Llobregat, el proper dissabte 28 de març, a les 17:00 hores a l'Ateneu Popular de Cornellà, c/Jacinto Guerrero, 8 de Cornellà (veure ubicació) a la qual tractarem les següents temes:


1. Introducció al funcionament de l'ATO
2. Debat i votació sobre l'esmena pendent de la primera ronda d'assemblees (punt 10, codi ètic). Veure els punts del marc polític (acordats de l'1 al 9).
3. Debat i votació sobre el nom de la candidatura.
4. Debat i votació per definir el sistema d'elecció dels i les candidates a la llista electoral. 
5. Debat i propostes de noms de persones candidates a la llista electoral. 


Un grup de persones anirem juntes cap a l'assemblea des del Prat en cotxe/s. Si hi voleu venir amb nosaltres contacteu-nos abans per organitzar en quants cotxes hi anem i concretar hora i lloc de sortida. Ens podeu escriure a  alternativaesquerreselprat@gmail.com  o trucar al 659605498.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada