dilluns, 26 de gener del 2015

ASSEMBLEA OBERTA D'ALTERNATIVA D'ESQUERRES EL PRAT

Les trobades de l'Alternativa d'Esquerres són sempre obertes i la nostra forma de fer, assembleària.

Tot i això, aquest cop us volem convocar a una ASSEMBLEA OBERTA pensada especialment per les persones que no podeu venir habitualment o per aquelles que no heu vingut mai. Serà el dissabte 31 de gener a les 17:30 hores al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa.



Parlarem de:

- La feina feta fins ara. 
Propostes sobre treball, ensenyament, serveis socials.
Posicions i accions. 

- La construcció conjunta d'una candidatura a les catalanes Per la Ruptura. Informació més abaix. 

- Com continuem.

-Qüestions que vulgueu tractar.


L'Alternativa d'Esquerres l'hem de construïr 
entre totes i tots!! No hi falteu!




I el dimarts 3 de febrer a L'Ateneu la Màquia de Gavà (carrer Sant Nicasi 41) de Gavà tindrà lloc l'ASSEMBLEA TERRITORIAL OBERTA de diverses localitats del Baix, d'articulació d'una candidatura PER LA RUPTURA:


La CUP, les organitzacions que configuren l'Alternativa d'Esquerres de les darreres eleccions al parlament, i d'altres organitzacions i col·lectius independentistes, anticapitalistes, ecologistes i municipalistes s'ha estat treballant els darrers mesos per articular una candidatura àmplia i de Ruptura per a les properes eleccions catalanes. Trobareu més informació a https://perlaruptura.wordpress.com.

Aquest procés arriba a la seva articulació territorial amb nombroses Assemblees Obertes que tindran lloc arreu de Catalunya, entre d'elles, la que tindrà lloc a Gavà. 

En aquesta Assemblea es debatran els següents documents:
Es podran desenvolupar els 9 primers acords i modificar el nº 10 que és la proposta de codi ètic.



- Procés d'elecció del nom de la candidatura i de les llistes.


Sortirem un grup de gent del Prat cap allà. Si voleu que hi anem juntes ens envieu un correu a alternativaesquerreselprat@gmail.com, o ens truqueu al 659605498 o, millor encara, ho concretem a la nostra assemblea del dissabte a la tarda!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada